מסעדת nomi של השף יורם ניצן, השוכנת במלון אינטרקונטיננטל דיויד תל אביב, תארח את השף סטפן פרואה דה וו, ממסעדת Le Fantin Latour בגרנובל שבצרפת וכוכב תוכנית ריאליטי השפים "קרב סכינים", שזכתה להצלחה רבה בארץ והייתה אחד הגורמים בהעלאת יוקרת מקצוע הטבחות. השניים יפגשו בתאריכים 18-21 בפברואר 2019 בפסטיבל “Taste of Michelin” שנערך זו השנה השלישית, כשאורחי הפסטיבל ייהנו ממסע גסטרונומי מרתק בטעמים ייחודיים בלב של תל אביב.
הפסטיבל, שיימשך ארבעה ימים, יציג את חומרי הגלם העונתיים המשובחים ביותר בערב של קולינריה בהשראת הרי האלפים. התפריט יורכב ממנות המושפעות מהקולינריה האירופאית, והשפים מבטיחים להדהים ולרגש. במהלך הערב יגישו השפים יורם ניצן וסטפן פרואה דה וו, ארוחה של חמש מנות הכוללת קונסומה ים – אושי ג'ירו עם עשבים ארומטיים, פיטריות אינוקי וטפיוקה, כבד אווז – צלוי על הפלנצ'ה, קרם גזר ותבלינים עם קציפת תפוזים והל, בר ים – עם רוטב כמהין שחורות, שומר בר ובייבי ירקות, צלעות טלה – בעישון אורנים עם ירקות צלויים, על קליפת עץ מהאלפים, תותי שדה – עם קרם יסמין, קראנץ שוקולד עם שטרויזל פירות יער. המנות יוגשו לצד מבחר יינות מקומיים מיקב עמק יזרעאל.
האירוע נערך בעקבות הצלחת פסטיבל Taste of Michelin בשנה שעברה, כשהמלון אירח את השף זוכה כוכב המישלן דניאל קורי ממסעדת Luce שבסאן פרנסיסקו, ולסועדים הוגש תפריט בהשראה קליפורנית עם ניחוחות ים תיכוניות.
המחיר 380 ₪ לסועד, או 420 ₪ כולל טעימות יין. מידע נוסף והזמנת מקום באתר