2 יינות לבנים חדשים מסדרת ירדן יקבי רמת הגולן

הקיץ כבר בפתח וזה הזמן לטעימת יינות לבנים חדשים. יקבי רמת הגולן מציגים 2 יינות מסדרת ירדן: ירדן HeightsWine 2007 וירדן סוביניון בלאן 2008

הקיץ כבר בפתח וזה הזמן לטעימת יינות לבנים חדשים. יקבי רמת הגולן מציגים 2 יינות מסדרת ירדן: ירדן HeightsWine 2007 וירדן סוביניון בלאן 2008.

ירדן HEIGHTSWINE 2007
ירדן HeightsWine 2007
יין ירדן HEIGHTSWINE 2007, הוא יין ארומטי, המציע שלל רב של ניחוחות: פרות טרופים, דבש, אשכולית ועוד. היין מרוכז מאד ובעל מתיקות גבוהה, המלווה בסיומת ארוכה.

היין עשוי אך ורק מענבי גוורצטרמינר אשר נבצרו בכרמים בצפון רמת הגולן. אשכולות הענבים הונחו במגשים והוקפאו בטמפרטורה של 12 מעלות צלזיוס. כחודש לאחר מכן, נסחטו האשכולות השלמים והקפואים בעדינות ובאיטיות והתקבל מיץ סמיך מאד אשר תסס לאיטו כחודשיים.

המלצת השילוב בין אוכל ליינות קינוח גורסת, כי היין צריך להיות מעט מתוק יותר מן הקינוח. בזכות עוצמת מתיקותו, ירדן HEIGHTSWINE 2007 יתאים לרוב מנות הקינוח, אולם בזכות עוצמתו ועושרו, יכול להוות גם את מנת הקינוח עצמה.

את ירדן HEIGHTSWINE 2007 ניתן להשיג בחנויות היין המובחרות ובמרכז המבקרים של יקבי רמת הגולן. מחיר מומלץ לצרכן: כ- 105 ₪.

לאחרונה, זכה ירדן HEIGHTSWINE בהישגים בתחרויות יין בארץ ובעולם: מדליית זהב בתחרות היין הבינלאומית Challenge du Vin 2009, שנערכה בבורדו שבצרפת, ומדליית כסף בתחרות אשכול הזהב 2009, אשר התקיימה בתל אביב.

ירדן סוביניון בלאן 2008ירדן סוביניון בלאן 2008

ירדן סוביניון בלאן 2008 חושף ניחוחות ארומטיים של גויאבה, מלון וליים עם רמז קל של דשא קצוץ. היין מורכב ומלא טעם, עם זאת מאוד מרענן ונגיש לשתייה.
ירדן סוביניון בלאן 2008 עשוי כולו מענבי סוביניון בלאן, המגיעים מכרמי עין זיוון ואל רום, הממוקמים בצפון הקר של רמת הגולן. כדי להוסיף מעט מורכבות, חלק קטן מהיין הותסס והתיישן בחביות עץ אלון צרפתי.

היין מוכן לשתייה כבר עכשיו ויישאר במיטבו במשך שנתיים מהבציר. ניתן ליהנות מיין זה עם מנות דגים כגון: סושי, פורל בגריל או מנות עוף שונות כגון עופיון ממולא בלימון וכרישה או גבינת עיזים טרייה מפוררת על באגט קלוי.

את ירדן סוביניון בלאן 2008 ניתן להשיג ברשתות השיווק, בחנויות היין המובחרות ובמרכז המבקרים של יקבי רמת הגולן. מחיר מומלץ לצרכן: כ- 51 ₪.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר