3 מתכונים טבעוניים בטעם ספרדי

להכנת הקבב מניחים את החלבון לספוג תבלינים בטמפרטורת חדר למשך שעתיים. מרכיבים את השיפודים עם חלבון הסויה וצולים על המנגל עד הזהבה
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכונים טבעוניים מהמטבח הספרדי שאפילו האורחים הקרניבורים יאכלו בהנאה – קבב בסגנון מורי, פטריות ברביקיו חריפות, ונקניקיה ברוטב שקדים בהשראת המרק הספרדי הקר הקלאסי – אחו-בלנקו

קבב מורי

רכיבים ל-10 סועדים

200 גרם חלבון סויה

1 שן שום

1/2 בצל ירוק

1/2 לימון

1 כף פפריקה חריפה

1 כף פפריקה מעושנת

1 כפית כמון

2 חוטי זעפרן

קורט פלפל שחור

קורט קינמון טחון

1 כף פטרוזיליה יבשה

כוסברה לפי הטעם

קורט מלח

3 כפות שמן זית כתית מעולה

אופן ההכנה

מניחים את השום והבצל במעבד מזון עם מיץ לימון, צרור כוסברה ושמן זית וטוחנים.

מוסיפים תבלינים ומלח לפי הטעם.

משרים את חלבון הסויה במים חמים במשך 10 דקות.

מסננים ומערבבים עם התבלינים בתבנית.

מניחים את החלבון לספוג תבלינים בטמפרטורת חדר למשך שעתיים.

מרכיבים את השיפודים עם חלבון הסויה.

צולים על המנגל עד הזהבה.

פטריית ברביקיו חריפה

רכיבים

200 גרם פטריות

2 כפות רוטב ברביקיו

2 כפות סילאן

2 כפות רוטב סויה

1 כף סרירצ'ה

3 כפות מיץ תפוזים

1 כפית אבקת שום

1 כפית פפריקה

מלח

פלפל

לקישוט

בצל ירוק

צ'ילי טרי

גרידת לימון

אופן ההכנה

מערבבים בקערה רוטב ברביקיו, סילאן, סויה, סרירצ'ה, מיץ תפוזים, אבקת שום, פפריקה, מלח ופלפל לפי הטעם.

חוצים את הפטריות ומשרים במשך 15 דקות במרינדה.

מסדרים את הפטריות על שיפוד מתכת.

מברישים שוב את הפטריות במרינדה במידת הצורך.

צולים על המנגל שחומם מראש עד להזהבה.

הגשה

מצלחתים ומגישים עם בצל ירוק, צ'ילי טרי פרוס וגרידת לימון מעל.

נקניקיות ברוטב אחו-בלנקו

רכיבים

נקניקיות טבעוניות

לחמניות ארוכות

צרור בזיליקום טרי

זרעי פשתן

1 עגבנייה

½ בצל

לרוטב אחו-בלנקו

(בהשראת המתכון הספרדי הקלאסי למרק שקדים קר)

70 גרם קשיו גולמי

2 כפות שמרים

1 שן שום

80 מ"ל חלב צמחי לא ממותק

קורטוב של מיץ לימון

1 כפית מלח

1 כפית פטרוזיליה יבשה

אופן ההכנה

משרים את אגוזי הקשיו במים חמים למשך כמה שעות.

מסננים ומניחים אותם במעבד מזון עד קבלת עיסה חלקה וקרמית.

קוצצים את הבצל וחותכים את העגבנייה לקוביות.

מטגנים את הנקניקיות הטבעוניות על המנגל עד הזהבה.

פותחים את הלחמנייה, מניחים נקניקיה, עגבניה ובצל.

מקשטים ברוטב אחו-בלנקו, בזיליקום טרי קצוץ וזרעי פשתן.

מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר