מותג המים האיטלקי אקווה פאנה, מזמין לחגיגה קולינרית שמצדיעה למטבח הטוסקני. מספר מסעדות יארחו את הסועדים לערב אחד שיוקדש לחבל הארץ האיטלקיף ויגישו תפריט ספיישל או מנה מיוחדת שנוצרה בהשראת המטבח הטוסקני. התפריט יכלול מנת פתיח, מנה עיקרית וקינוח לבחירה, שיוגשו בליווי מי אקווה פאנה. המנות יתבססו על חומרי הגלם האופייניים לחבל טוסקנה, כגון עגבניות, מבחר עשיר של פטריות, זיתים איכותיים, לחמים מובחרים, נתחי בשר ופירות ים, קינוחים עשירים.
המסעדות שישתתפו בפרויקט לפי סדר הארוחות: 4.7 – קפה איטליה – שף ארי ירזין ואיתי בידרמן; 5.7 – ערב ההשקה – יפו תל אביב – שף חיים כהן ותומר טל; 8.7 – לומינה – שף מאיר אדוני; 9.7 – התרנגול הכחול – שף שאול בן אדרת; 10.7 – פרונטו – שף דיוויד פרנקל; 12.7 – מסעדת סילו – שף טל כהן; 15.7 – בלו סקיי – שף מאיר אדוני; 17.7 – לה רפובליקה די רונימוטי – שף מוטי סופר; 18.7 – פופינה – שף אוראל קמחי.
להזמנת ארוחה באחת מהמסעדות יש להיכנס ללינק, למלא את הפרטים (שם משפחה, התאריך והמסעדה הנבחרים, מספר טלפון), והמסעדה תיצור קשר על מנת לתאם הגעה.