4-18.7.18: לילות טוסקנה במסעדות נבחרות

מנה מיוחדת שנוצרה בהשראת המטבח הטוסקני - שף טל כהן במסעדת סילו
מספר מסעדות יארחו לערב שיוקדש לחבל הארץ היפה באיטליה, ויגישו תפריט או מנה שמצדיעות למטבח הטוסקני. המסעדות המשתתפות: יפו תל אביב, התרנגול הכחול, לומינה, בלו סקיי, פופינה, פרונטו, קפה איטליה, לה רפובליקה די רונימוטי, סילו

מותג המים האיטלקי אקווה פאנה, מזמין לחגיגה קולינרית שמצדיעה למטבח הטוסקני. מספר מסעדות יארחו את הסועדים לערב אחד שיוקדש לחבל הארץ האיטלקיף ויגישו תפריט ספיישל או מנה מיוחדת שנוצרה בהשראת המטבח הטוסקני. התפריט יכלול מנת פתיח, מנה עיקרית וקינוח לבחירה, שיוגשו בליווי מי אקווה פאנה. המנות יתבססו על חומרי הגלם האופייניים לחבל טוסקנה, כגון עגבניות, מבחר עשיר של פטריות, זיתים איכותיים, לחמים מובחרים, נתחי בשר ופירות ים, קינוחים עשירים.

צלעות טלה על קוסקוס של שף מאיר אדוני בלומינה. צילום אמיר מנחם
צלעות טלה על קוסקוס של שף מאיר אדוני בלומינה. צילום אמיר מנחם

המסעדות שישתתפו בפרויקט לפי סדר הארוחות: 4.7 – קפה איטליה – שף ארי ירזין ואיתי בידרמן; 5.7 – ערב ההשקה – יפו תל אביב – שף חיים כהן ותומר טל; 8.7 – לומינה – שף מאיר אדוני; 9.7 – התרנגול הכחול – שף שאול בן אדרת; 10.7 – פרונטו – שף דיוויד פרנקל; 12.7 – מסעדת סילו – שף טל כהן; 15.7 – בלו סקיי – שף מאיר אדוני; 17.7 – לה רפובליקה די רונימוטי – שף מוטי סופר; 18.7 – פופינה – שף אוראל קמחי.

להזמנת ארוחה באחת מהמסעדות יש להיכנס ללינק, למלא את הפרטים (שם משפחה, התאריך והמסעדה הנבחרים, מספר טלפון), והמסעדה תיצור קשר על מנת לתאם הגעה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר