במהלך שבוע הקולינריה הצרפתי שיתקיים בתאריכים 5-8.2.18, יציעו המסעדות שמשתתפות בפסטיבל תפריט קוקטיילים ייחודי שנרקח במיוחד על ידי המיקסולוגים של וודקת הסופר פרימיום גרייגוס המיוצרת בחבל קוניאק במערב צרפת. לפי היבואנים, הקוקטיילים כוללים חומרי גלם "המייצגים את עיר האורות", וישלימו את החוויה הקולינרית לסועדים. המסעדות הן יפו תל אביב, שילה, פופינה, אואזיס, אוליב ליף, ששון, אלמא, מלון עוד, מונא, ממילא, כרמים.
קוקטיילים לדוגמא: יפו תל אביב – Cucumber Fizz: קוקטייל מרענן על בסיס וודקה גרייגוס, מלפפון ולימון; פופינה – Cranberry Sprakler : קוקטייל מתקתק על בסיס וודקה גרייגוס אגס, מיץ אוכמניות וסגירה של סודה; אלמא – L'espresso Martini: קוקטייל בטעמי קפה על בסיס וודקה גרייגוס, תמצית אספרסו, ליקר קפה וקמצוץ מלח; מונא – Between the Sheets: וודקה גרייגוס, ארומות של תפוז, לימון ואנגוסטורה. מחירי הקוקטיילים בין 40 ל- 50 ₪.