fbpx

500 עוגות

500 עוגות הינו חלק מסדרת ה-500 מאת סוזנה בלייק, ביניהם 500 סלטים, 500 תבשילי קדירה, ו- 500 מרקים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

500 עוגות (הספר באנגלית)
מאת סוזנה בלייק
המחיר 128  ש"ח 
להשיג ב-Blue Bandana – ה` באייר 52, ת"א.
קדושי השואה 56, הרצליה פיתוח.
קניון רמת אביב.

עשירה ומפנקת, קלאסית יבשה, מהודרת למסיבה, בריאה ודיאטטית שלא מעיזה להתקרב לגלוטן או סוכרים.
אלו אחדות מתוך "500 עוגות", ספר המתכונים החדש של סוזנה בלייק, הכתוב באנגלית פשוטה ונגישה למדי, גם לאלו שאנגלית אינה שפת אמם, והנו ידידותי לקורא.
כל מתכון מפורט בצורה קצרה, ברורה ועניינית, ולצידו מופיעה תמונה צבעונית.

500 עוגות הינו חלק מסדרת ה-500 מאת סוזנה בלייק, ביניהם 500 סלטים, 500 תבשילי קדירה, ו- 500 מרקים.

בלייק חושפת עולם שלם של מתכוני עוגות בשלל סגנונות, החל ממתכוני עוגות "יומיומיות" פשוטות להכנה שאינן דורשות שעות של עבודה במטבח ועד לעוגות חתונה מקושטות ועשירות במיוחד, מגוון רחב של מתכונים שאספה ממטבחים ברחבי העולם וקיבצה לספר אחד.

בספר יש מתכונים מקוריים ופתרון מהיר להכנת עוגה צבעונית ומרשימה לאירועים מיוחדים כמו ימי הולדת, מסיבות, קבלות פנים וחתונות, לצד מתכונים אותנטיים ופשוטים להכנת עוגות המתאימות במיוחד להגשה לצד קפה או תה. בין העוגות, זאכרטורט שוקולד אוסטרית למכורי השוקולד, פאי קרם, מאפינס, ואפילו עוגת פרג רוסית.

הכנת עוגת קרם גדולה ועשירה נשמעת משימה לא פשוטה ומסובכת שנושאת עימה סיכוי ל"תקלות", בלייק נרתמת לעזרה ומציגה מגוון חידושים ושיטות אפייה, ערבוב וקישוט המסייעים בעיקר לאלו מבינינו שפחות מנוסים. בין הפרקים השונים המופיעים בספר, עוגות שכל אחד יכול לאפות, עוגות קלאסיות, עוגות גבינה קרמיות, טורט עשירות ומעוטרות ועוגות לאירועים מיוחדים, מבחר כה עשיר שיענה על כל טעם ויתאים לכל אירוע.

גם לחובבי הבישול הבריא ולשומרי המשקל החפצים במשהו מתוק , מקדישה בלייק פרק הכולל מגוון מתכונים של עוגות מיוחדות המותאמות לסוגי הדיאטה השונים, כאשר לאלו האלרגיים, מוצעים מתכוני עוגות ללא גלוטן, ללא חלב, ללא ביצים וללא סוכר. 

סוזנה בלייק הינה כותבת אנגלייה בעלת ניסיון של למעלה מ-10 שנים בתחום הקולינרי. במהלך טיוליה הרבים שאבה השראה רבה ממטבחי העולם, והיא משלבת במתכוניה בין הטעמים במטבחים השונים, תוך שימת דגש על נושא הבריאות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה