6-20.6.19 – פסטיבל סושי במסעדת תאי צ'ין

הבעלים והשף אור בן מלך בנה תפריט ובו 14 מנות ספיישל סושי שיוצע לאורך כל הפסטיבל לצד תפריט הסושי המגוון של המסעדה

ספיישל פוקושימה בתאי צ'ין - סלמון, אבוקדו, אספרגוס וטוביקו, במעטפת סלמון צרוב, צ'ילי אדום, עירית וטריאקי. צילום אפיק גבאי
ספיישל פוקושימה בתאי צ'ין - סלמון, אבוקדו, אספרגוס וטוביקו, במעטפת סלמון צרוב, צ'ילי אדום, עירית וטריאקי. צילום אפיק גבאי

במסעדת תאי צ'ין הוותיקה בקרית טבעון מציינים את יום הסושי הבינלאומי שיחול ב-18.6, עם פסטיבל סושי שיתחיל ב-6.6 וימשך עד 20.6, ובמהלכו ייהנו הסועדים מתפריט ובו 14 מנות ספיישל סושי, אותו בנה הבעלים והשף אור בן מלך. תפריט זה יוצע לאורך כל הפסטיבל לצד תפריט הסושי המגוון של המסעדה. בנוסף ייהנו חברי המועדון של המסעדה מ-1+1 על הסושי (לא כולל המיוחדים) בימי ראשון עד סוף החודש, ומהטבות גדולות על הבר היפני. בין הרולים המיוחדים:

צילום מדף הפייסבוק
צילום מדף הפייסבוק

ספיישל יקוזה – ברבוניה בטמפורה, טמגו, קנפיו ואבוקדו במעטפת סלמון ונגיעות מיונז יפני – 44 ₪; טייגר שרימפס – שרימפס בטמפורה, קנפיו, אבוקדו. עטוף בסלמון טרי ועירית קצוצה – 46 ₪; RAINBOW  – טמגו, אבוקדו וקנפיו, במעטפת סלמון, טונה ודג לבן) – 46 ₪. סינגפור רול- סלמון טרי, אספרגוס ואבוקדו עטוף בסלמון. עם נגיעות מיונז יפני) – 44 ₪; מנהטן רול – סלמון צרוב קצוץ, טמגו, קנפיו וצ’ילי חריף, עטוף בפנקו – 42 ₪; פוקושימה (4 יחידות) – סלמון, אבוקדו, אספרגוס וטוביקו, במעטפת סלמון צרוב, צ'ילי אדום, עירית וטריאקי – 36 ₪. לא כשר.

תאי צ'ין – כלניות 1 מרכז קריית טבעון, 04-9533333 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה