צלעות טלה ביין לבן ורוזמרין בליווי חצילונים קלויים ותפוחי אדמה בסגנון כפרי

מסדרים את צלעות הטלה ומניחים מעליהן ענפי רוזמרין וטימין
מתכון של השף אלון כהן – שף פרטי לאירועי בוטיק

מצרכים

1 ק"ג צלעות טלה בלאדי עם העצם חשופה

10 חצילונים

5 תפוחי אדמה פרוסים לפלחים חלוטים במים רותחים כ- 10 דקות

½ סלסלת עגבניות שרי

4 ענפי רוזמרין

4 ענפי טימין

4 שיני שום פרוס

2 כפות חרדל דיזון

מלח אטלנטי גרוס

פלפל שחור גס

שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

אופן ההכנה

שורפים את החצילונים על אש גלויה מספר דקות.

חוצים את החצילים לאורכם.

מורחים את צלעות הטלה בשמן זית, חרדל דיז'ון, מלח  ופלפל.

במחבת פסים כבדה מטגנים את השום בשמן עד להשחמה קלה.

מוסיפים את צלעות הטלה וצורבים כ- 2 דקות מכל צד.

מסדרים בתבנית אפייה את החצילונים, תפוחי האדמה ועגבניות השרי.

מפזרים מעל את עשבי התיבול, שמן זית וחומץ בלסמי, מלח ופלפל.

מעל הכל מסדרים את צלעות הטלה ומניחים מעליהן ענפי רוזמרין וטימין.

מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל- 20 דקות.

 

האתר של שף אלון כהן

 

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר