8-11.7.19: פסטיבל קולינריה הודי במלון שרתון תל אביב

בפסטיבל תתארח זוכת מסטר שף הודו ומנחת הטלוויזיה שף שיפרה קאנה שתבשל ארוחת ערב חגיגית ומיוחדת במסעדת המלון

קאנה מומחית בפיוז'ן ובבישול בינלאומי וידועה במתכונים הפשוטים והטעימים שלה ובייחוד בקינוחים
קאנה מומחית בפיוז'ן ובבישול בינלאומי וידועה במתכונים הפשוטים והטעימים שלה ובייחוד בקינוחים

מלון שרתון תל אביב יקיים בשיתוף שגרירות הודו בישראל, ומשרדי התיירות של ישראל ושל הודו, את פסטיבל הקולינריה ההודי מיום שני 8 ביולי עד חמישי 11 ביולי 2019 (כולל). במסגרת הפסטיבל יוצגו הטעמים והניחוחות של הודו דרך המטבח ההודי המסורתי, יחד עם שף שיפרה קאנה(Shipra Khanna)   – זוכת מאסטר שף הודו, אשר תבשל ארוחת ערב מיוחדת לכבוד האירוע בכל ימי הפסטיבל. זהו ביקורה הראשון של שף קאנה בארץ, והיא מגיעה לרגל הפסטיבל.

Undiyo
Undiyo

ביום שני 8 ליולי, תוגש באולם האירועים של המלון ארוחת ערב חגיגית בניצוחה של שף שיפרה קאנה ובנוכחות שגריר הודו בישראל – פאבן קפור,  בימים שלישי עד חמישי, 9 עד 11 ביולי, בין השעות 18:30 עד 23:00, תארח מסעדת המלון – אוליב ליף, את שף שיפרה קאנה, ותציע תפריט ארוחת ערב מסורתי מיוחד ממיטב המנות ההודיות המפורסמות. מנה ראשונה: דג אמריטצארי ואלו צ'אט; מנה עיקרית: עוף קדהי, אונדיאו, ג'אנגלי מאס, פולאו, נאן; קינוחים: בסאן לדו, בלושאי, מונג דאל האלוואה. הזמנות 03-5211224 או במייל .[email protected]

שף שיפרה קאנה היא מנחת טלוויזיה מפורסמת בהודו, אשר החלה את דרכה בזכייה בתוכנית מאסטר שף הודו (עונה 2). קאנה, מומחית בפיוז'ן ובבישול בינלאומי, ידועה במתכונים הפשוטים והטעימים שלה, ובייחוד בקינוחים. במהלך הקריירה כתבה ספרי בישול רבים, מתוכם שני רבי מכר. היא מתמחה גם בבישול בריא וביצירת מגוון טעמים וניחוחות חדשים למנות שהיא מבשלת.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה