Al Forno בארקפה רעננה – אוכל מהיר מהתנור

הרשת מייחסת את התפריט החדש לטרנד מתפתח ברשתות בתי קפה בעולם הנקרא "פאסט קז'ואל" – ארוחה קלה טובה ומהירה במחירים סבירים

סניף ארקפה רעננה הממוקם במתחם המסחרי הסמוך לבית לוינשטיין, ובין שכניו גם מסעדות אדיסון וספגטים, הפך במהירות רבה למקום מפגש מרכזי של מנהלים בכירים תושבי העיר, המזמינים לפגישות בוקר בארקפה לפני היציאה אל תל אביב, או לפגישות של סוף היום. כך תמצאו כאן מנהלים מתחומי ההיי-טק, פיננסים ושאר נושאים. וכמובן תראו כאן את אלה ההופכים את הסניף המרווח למשרד עם הלפטופ וכוס קפה.

אל הכריכים, הלחמים, העוגות והיוגורטים, מוסיפה עתה ארקפה סדרה של מנות  שהמכנה המשותף שלהן הוא הכנתן בתנורי האבן הממוקמים במטבחי הרשת, והתפריט זכה לשם האיטלקי Al Forno (מן התנור). 
הרשת מייחסת את התפריט החדש לטרנד מתפתח ברשתות בתי קפה בעולם הנקרא "פאסט קז'ואל" – ארוחה קלה טובה ומהירה במחירים סבירים.

לפני שניכנס לתפריט, בדקנו עבורכם את תנורי האבן של רשת ארקפה. אלה בנויים מפלטות אבן המוליכות אוויר חם בצורה מיטבית, והם הבסיס לקונספט ארקפה של וצרים טריים הנאפים במקום, ומביאים ניחוחות של מאפה טרי, מה שמשפיע כמובן על עליית הצריכה.
התנורים עובדים בטמפרטורות גבוהות מאוד, מספקים הקרמה, צלייה ופריכות למוצרים הנאפים בהם ומאפשרים זמן תגובה מהיר להוצאת המנות בהתאם לאופי "הפאסט גורמה" של הרשת.

תפריט Al Forno (מן התנור) כולל מספר משפחות של מנות:

פיצות איטלקיות קלאסיות המבוססות על ידע נפוליטני – הפיצות עשויות בצק דק, רוטב עגבניות טריות שלא עברו בישול על מנת לשמור על הערכים התזונתיים של הירק, גבינת מוצרלה אמיתית ומגוון תוספות איכותיות.
דגמנו את הפיצה ונהנינו מאוד. אכן ההבטחה השיווקית ממומשת במלואה.
 
ארוסטו ("צלי" באיטלקית) – משפחה של מוצרים בשריים הניצלים בתנור. הרשת בחרה להכניס שני מוצרים המהווים אלטרנטיבה לארוחה שלמה המורכבת מחומרי גלם איכותיים בעלי ערכים בריאותיים:
אנטריקוט ארוסטו מגיע בלחמניית בריאות, רוטב הבית, רצועות אנטריקוט צלוי עם פטריות ובצל, עלי רוקט טריים, עגבנייה ובצל סגול – מנה מומלצת שתהפוך ללהיט.
פולו ארוסטו בלחמניית בריאות, רוטב ג'ינג'ר, ממרח אבוקדו. לשוחרי העוף מוצעות רצועות עוף צלוי בתיבול אסייתי, חסה טרייה, עגבנייה ובצל סגול.
כריכי ארוסטו מגיעים בתוספת תפוחי אדמה צלויים בתנור, ובאמת יכולים להוות ארוחה קלה טעימה ומוצלחת.

מנה קוסמופוליטית: טוסטים איטלקיים עשויים מלחם צרפתי – הלחם מבית מאפה ארקפה, נאפה בתנור אבן ללא הפעלת לחץ, מה ששומר על מרקמם של המרכיבים הפנימיים והלחם עצמו.
טוסט איטלקי תרד ופטריות – לחם כפרי קלוי, רוטב הבית, מוצרלה, פטריות ברוטב בלסמי, עלי תרד טריים וריבת בצל.
טוסט איטלקי סטרקינו – ארטישוק עם גבינת סטרקינו, גבינת טל העמק, ארטישוק איטלקי מתובל בשמן זית ואורגנו.
טוסט איטלקי פרימוורה – עם חמאה, מוצרלה, גבינת טל העמק, פלפל אדום וירוק, בצל סגול, זיתי קלמטה ואורגנו.
כל הטוסטים מגיעים בתוספת סלט כרוב ונבטי חמנייה וסלט תפוחי אדמה במיונז.

אל הטוסטים לא הגענו אחרי הפיצה וכריכי הארוסטו. מבטיחים לעשות זאת בפעם הבאה שמנכ"ל בכיר יזמין אותנו לפגישת עסקים בארקפה רעננה.

צילומים: משה אלון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר