CiaoBella בהרצליה – איטלקית כשרה גם עד הבית

מסעדת 'CiaoBella' היא תוספת איטלקית כשרה חדשה למתחם מסעדות ההיי-טק התוסס בהרצליה פיתוח. אחרי ההצלחה של מסעדת "מיט אנד ווין" במתחם, החליטו יזמי הרשת לפתוח סניף ראשון למסעדת הקונספט 'CiaoBella' המציעה אוכל על טהרת המטבח האיטלקי.

אנשי המסעדה מציינים כי כל המנות מוכנות במקום ברגע ההזמנה, ומוצעות במחירים נוחים.
בשלב זה אפשר לאסוף את ההזמנה מהמסעדה בהזמנה טלפונית – פיתרון לעובדים במתחם לאסוף אוכל בדרך הביתה.
בקרוב יהיה למסעדה שירות משלוחים, כולל אפשרות להזמנה אונליין מאתר המסעדה.

'CiaoBella' גאה במתכון הסודי לרוטב העגבניות המסורתי, אשר נרכש באיטליה ממסעדה משפחתית הקיימת עשרות שנים. הרוטב מורכב מעגבניות טריות, תערובת של עשבי תיבול, ועוד משהו שקשה להגדיר.

בכניסה למסעדה טאבון לבנים ממנו עולים ניחוחות המאפים. בין המנות בתפריט פיצות ופסטות במבחר רטבים, כאשר ניתן לקבל כל רוטב כבסיס לפיצה או לפסטה כפי שאוהבים.
עוד במקום כריכים, סלטים ומרקים, קפה איטלקי, ארוחות בוקר, מנות בוקר שניתן לקחת לדרך, בצהריים עסקיות, אפשרות למשלוח מיוחד לחדרי ישיבות, ועוד.

הצצה למנות בתפריט המסעדה:
פיצות מבצק דק ופריך ופסטות גם מחיטה מלאה (35-39 ₪) – ניתן לבחור את הפיצה או הפסטה עם אחד מהרטבים הבאים: מאמא מילאנו רוטב עגבניות בלה, קונפי שום, רוקט, אורגנו, בזיליקום, פרמז'ן, מוצרלה ופטרוזיליה אודורי דלעת, תרד, בצל מקורמל, שמנת, רוקפור, טימין, בזיליקום, אגוז מוסקט, פרמז'ן
סיציליאנית חציל קלוי, קונפי שום, שמנת, טימין, אגוז מוסקט, בולגרית מגורדת גבריאלה שמן זית, קונפי שום, ארטישוק, קונפי עגבניות שרי, בצל מקורמל, תרד, יין לבן, טימין, בזיליקום.
פיצה קלצונה (32 ₪) – קלצונה אלה נונה רוטב עגבניות בלה, מוצרלה, פטריות ובצל מוקפץ, זיתים שחורים, שום כתוש
דון קלצונה פסטו טרי, מוצרלה, ביצה, נגיעת רוטב עגבניות בלה, פרמז'ן.
פניני מוגשים בג'בטה לבנה או כפרית (27-29 ₪) – פריטטה, בולגרית, פריטטה (חביתת ירק קלוי) ופרוסות עגבנייה.
סלמון שמנת, סלמון מעושן, גבינת שמנת, עלי בייבי ובצל ספרדי סגול.
פרימה קולוזיאונה – תפריט הבוקר (16-36 ₪) – לה סול פירות טריים, יוגורט, גרנולה ודבש, לה פרימה פניני – כריך סלמון/פריטטה/מוצרלה.

כשר בהשגחת הרבנות הרצליה.


CiaoBella
רח' שנקר 18, הרצליה פיתוח
טל. 09-9546556, 09-9545010
www.ciaobella.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה