"Eating Well" במלונות דן

קונספט האוכל הבריא שמטריף את חושיו של העולם המערבי, הביא את רשת מלונות דן למיזם חדש – "Eating Well", שבאמצעותו אפשר לאכול בריא ונכון ללא ייסורי מצפון

Eating Well היא תכנית התזונה הנבונה החדשה של רשת מלונות דן. התכנית היא חלק מאורח החיים הבריא המוצע לאורחים במהלך שהותם במלונות. בשלב ראשון מתמקד הפרויקט בארוחות הבוקר, בהן משולבות מנות בעלות ערכים תזונתיים מזינים המומלצים למרבית האוכלוסייה הבריאה.

המנות מסומנות במרכיבי המזון התורמים לבריאות, כך שכל אורח יכול לזהות את מרכיבי המזון התורמים לבריאותו. בהמשך יורחב הסימון גם לארוחות אחרות ולתפריטי המסעדות ב- 12 מלונות דן.

מדובר בחידוש ראשון מסוגו בענף המלונאות בישראל אותו חונכת רשת "דן" בסיוע המגמה לניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות של האוניברסיטה העברית.

Living Well בתיירות
עמי הירשטיין, מנכ"ל רשת מלונות "דן", אומר: "אנו גאים להיות הראשונים לצרף את מגמת ה- Living Well אל ענף התיירות הישראלית. זהו המשך ישיר לאסטרטגיה של רשת "דן" במסגרתה אנו מקפידים להעניק לאורחינו את השירות הטוב ביותר ולהיות תמיד צעד אחד מעבר לציפיות הגבוהות של הלקוח.

חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות הוותיק של הרשת, אומר: "למלונות דן מסורת ארוכה ומפוארת של אירוח מכל הלב, תוך הקשבה לרצונות האורחים. בשנים האחרונות אנו עדים לעלייה במודעות לחשיבות התזונה ולתרומתה לאיכות חיינו ולתפקודינו הגופניים, השכליים והנפשיים. לאור זאת החלטנו לשים דגש על מזונות התואמים את הרגלי התזונה הנבונה. בתפריטים החדשים הוספו מנות המבוססות על ירקות, פירות, דגנים מלאים וקטניות, תוך התאמה להמלצות העדכניות של משרדי בריאות ומכוני מחקר מהמובילים בעולם. השהות במלון הינה הזדמנות להיחשף לאורח חיים בריא מתוך הנאה, תוך פנייה לכל החושים".

כל אורחי מלונות דן יקבלו עם הגיעם למלון חוברת המציגה את עקרונות התכנית החדשה. החוברת נכתבה על ידי ד"ר דורית שנון, אשר ייעצה לחברת מלונות דן בפיתוח התכנית, והיא שמה דגש על התרומה של התזונה הנבונה להיבטים שונים של חיינו.

מתכונים
המתכונים פותחו על ידי מיטב השפים המובילים של רשת מלונות דן, שמאמינים שאוכל בריא הוא מושך עין ומענג חך, מה שהביא אותם לטרוח ולפתח מנות יפות, טעימות ומזינות.
המנות, המציעות יתרונות תזונתיים, מהוות חלק ממגוון עשיר של מנות המוצעות לאורחים. הן מסומנות באופן המבליט את ייחודן והמזמין את האורחים לשלב אותן בתפריט.
הדגש הינו על מודעות, תשומת לב ובחירה מושכלת על בסיס מידע ולא על איסורים ועל הגבלות.

בין המנות החדשות שישולבו במזנוני ארוחת הבוקר במלונות השונים: סלט אבוקדו תפוחי אדמה וגבינת פטה, סלט קינואה ורימונים, סלט תרד ומשמש, טבולה אגוזים ופרות יבשים, רוטב טחינה יוגורט, גליל תמרים ואגוזים, עוגת גבינה, חטיף אגוזים ופירות יבשים, ועוד.
במזנוני ארוחת הבוקר יסומנו מגוון מאכלים המשתייכים לשש קבוצות, בהתאם לתכולת הרכיבים התזונתיים בהם.


שמואל מולדובן הוא יועץ בטיחות מזון.
טל. 050-7919099
[email protected]
www.allbiz/co.il/Moldovan





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר