NOVA LIKE (נובה לייק) אילת מרשת מלונות הבוטיק אטלס, ראוי לתואר מלון משפחות משתלם. 
המלון מיועד לנופש משפחתי, ולאחרונה שופצו ועוצבו בסגנון מרענן כל 127 הסוויטות ו- 66 חדרי הסטודיו שלו.
כפי שאומר רונן השכל, מנהל המלון: "הסוויטות הן המייחדות אותנו; בוודאי ברמת נוחות כזאת. זוג עם שני ילדים ישן בסוויטה בלי לקחת חדר נוסף".
מניסיון אישי, הסוויטות אכן מאוד נוחיות ומרווחות, מתוחזקות היטב עם מטבחון המאפשר לאורחים ליהנות מקיומו, ולנו הייתה גם מרפסת גדולה הצופה אל המרחבים.
האירוח בנובה לייק הוא במתכונת חצי פנסיון, עם ארוחת בוקר וארוחת ערב בחדר
האוכל של בית המלון, שבין המתקנים והשירותים בו יש בריכת שחיה פתוחה למבוגרים ולילדים, סנאק בר ליד הבריכה, שולחן פינג פונג, בר בלובי, בית כנסת, חדר משחקים אלקטרוניים, צוות בידור (בעונה), גן ילדים (בעונה), שירות חדרים, חנייה תת-קרקעית חינם.
פעילויות הבידור מתבצעות בהתאם לקהל ולתפוסה; בעיקר בחגים, חופשות וסופ"שים.
דבר נוסף החשוב היום לרבים, ואינו מובן מאליו בבתי מלון בכלל ובמלונות אילת: כמו בכל מלונות אטלס, יש בנובה לייק חיבור אינטרנט WiFi אלחוטי חינם בכל חדרי ושטחי המלון.
כדי להבטיח את הרמת ואת השקט האורחים, לפעמים יחסי, המלון אינו מאשר לינת צעירים מתחת לגיל 21 ללא ליווי של מבוגר אחראי בחדר (למעט חיילים בעלי תעודת חוגר).
רונן השכל מנהל את מלון נובה לייק כבר 10 שנים. לפני כן ניהל את מלון חופית בשבי
ציון, והוא התחיל את הקריירה שלו באגפי השיווק וההזמנות של רשת מלונות אטלס.
רונן מרגיש בנוח מול מה שיכול להיתפס כחסרון של מיקום המלון: כמה מאות מטרים מצפון לשדה התעופה של אילת (קרוב מאוד ברגל), ולא באזור מלונות החוף של העיר. "זה עניין פסיכולוגי בלבד. אנחנו במרחק 12 דקות הליכה מהים, לא רחוק. נכון שיש בעיר מלונות על קו המים, אבל רבים אחרים נמצאים במרחק דומה לשלנו. לכולם יש עבודה", אומר מנהל נובה לייק, ומוסיף: "מי שבא לנובה פעם אחת – חוזר. בחגים, לפחות מחצית האורחים הם קהל חוזר. אנחנו נותנים ערך טוב לכסף".
רונן מציין את האוכל הטוב במלון, ואת ארוחת הבוקר המוצלחת ממנה נהנינו גם אנחנו
כשהתארחנו במלון (בגלל עיסוקינו, לא אכלנו ארוחת ערב במלון), עם מגוון גדול של מנות ומאכלים העונים בהחלט לציפיות מארוחת בוקר של בית מלון.
מי הקהל העיקרי בנובה לייק? "זה משתנה", אומר רונן השכל. "בחגים ובקיץ – עם ישראל. בתקופות שקטות יותר – הרבה חברות, הרבה תיירים".
ייחודיים בכמות כזאת של סוויטות – נוחות גבוהה. בין הבודדים עם WiFi חינם בכל חלקי המלון.
איננו מודעים לכך בדרך כלל, אבל בית מלון הנו אופרציה רצינית. בנובה לייק מועסקים בין 80 ל- 120 עובדים במלון. "בקיץ 600 מתארחים אצלנו איש בעת ובעונה אחת במתכונת של חצי פנסיון", אומר רונן השכל מנהל נובה לייק. "אנחנו מלון גדול שהוא Resort בעיר נופש – בשונה ממלונות הרשת".
ואכן, רשת מלונות ATLAS בבעלות לסלי אדלר ודני ליפמן, מתמחה בניהול מלונות
בוטיק וקונספט. בין מלונות הרשת: שלום & רילקס, סינמה, סנטר שיק, ארטפלוס, מלודי, טל וסיטי בתל אביב, מלון הרמוני בירושלים, מלון שדות בצומת צריפין, והמלונות החדשים שייפתחו בחודשים הקרובים: ARTHUR בירושלים ומלון BAY-CLUB בחיפה. מלון נוסף מוקם על-גבי בית האשל ביפו, ונמצא בשלבי בינוי.

תגובות
0