Ninkasi Public House – אלת האלכוהול השומרית נכנסת לפאב

זה נשמע כו תחילתה של בדיחת שיכורים: אלת האלכוהול השומרית נכנסת לפאב, ונוצר Ninkasi Public House – עם מסורת ה- PUB (הלא הוא ה- Public House) בבית המדרש לבירה- בירדי. אכן שילוב מבטיח.

לפני מספר שבועות נפתח ביפו פאב שרוצה להביא למחוזותינו את מסורת בית הבירה המקומי של מרכז אירופה, כלומר מקום בו בצהרים כל המשפחה תוכל לסעוד אוכל ביתי מסורתי (של מרכז אירופה:, ואילו בערב יוכלו החבר'ה לשבת לשתות בירה או משהו קצת יותר חזק, עם בעל הפאב שהוא השכן ממול.

כל זה קורה כתוספת חדשה למתחם הבירה "בירדי" ובניצוחן של גלית דבירי וענת היינריך, ותיקות בסצנת הבירה הישראלית.
על הקמת המקום שקדו גם העזר שכנגד, גדי דבירי (שעל הבירה והחמין) וקורין היינריך שעל מלאכת הבנייה של המקום ספון העץ.

מגוון הבירות מבוסס על טהרת הבירות של מרכז אירופה – לא כולן פילזנר, וגם בירות שיבושלו במיוחד ב"בירדי" שמעל ל"נינקסי".
מספר גדי דבירי: "נינקסי מביא חום, אינטימיות וביתיות לתרבות הפאבים הישראלית. זהו מקום לבירה, השואב השראה מבתי הבירה של מרכז אירופה, ומאפשר לפאב להיות "סלון מחוץ לבית". כחלק מהקונספט הביתי, לקוחות קבועים מביאים את הכוס הפרטית, בה הם שותים כל פעם מחדש. הקשר עם הבעלים אישי ואינטימי, והחיבורים שבין אוכל טעים, שרובו מתכונים ביתיים, לבירה צוננת, מעניק חווייה של מאז ולתמיד".

המנות שמוגשות הן בורשט, דג מלוח, צלחת גבינות קשות עם מלח סלרי, קוביות נקניק בסגנון שוודי, פטריות בתחמיץ בירה, קרפלך, גולאש, וכמובן הטשולנט של גדי בכל יום שישי.

Ninkasi Public House
רח' היסוד 4 ת"א-יפו
טל. 03-5182705
א' – ה' 12:00 עד לקוח אחרון, שישי 11:00 עד כניסת השבת, מוצ"ש מצאת השבת עד לקוח אחרון






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה