ל- 4 מנות/סועדים
חומרים:
2 אבוקדו חצי רכים
150 גרם פטריות יער טריות
150 גרם פטריות שמפיניון טריות
רבע בצל בינוני
אבקת מרק עוף, מלח, פלפל, אגוז מוסקט
3 כפות מיונז
2 כפות קטשופ
4 פרוסות לחם קסטן צנימים
שמן/חמאה לטיגון
אופן ההכנה:
להכין מהלחם צנימים.
לקצוץ את הבצל דק.
לפרוס את הפטריות דק.
לטגן את הבצל והפטריות ולתבל.
לקלף את האבוקדו לחתוך לרבעים.
לסדר מעט מהמילוי על הצנים לפרוס את האבוקדו כמו קוביות דומינו ולסדר מעל המילוי.
לערבב את המיונז עם הקטשופ ולמרוח מעל האבוקדו.
לאפות בתנור שחומם ל- 200 מעלות עד קבלת צבע שחום.
ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2006"