מצרכים ל- 40 יחידות
125 גרם חמאה חתוכה לקוביות
250 גרם קמח
75 גרם אבקת סוכר
80 גרם אבקת שקדים
80 מ"ל שמנת מתוקה
2 חלמונים
קורט מלח
1/2 כפית תמצית סוכר
למילוי
2 טבלאות שוקולד "לינדט" אקסלנס לבחירה לפי הטעם
4 כפות שמנת מתוקה
אופן ההכנה
במעבד מזון עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם אבקת סוכר לתערובת אחידה.
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד קבלת בצק רך ואחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים שעה-שעתיים במקרר.
הכנת המילוי
ממיסים את השוקולד במיקרוגל עם השמנת ומערבבים לתערובת חלקה.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
קורצים עיגולים. מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול וצובטים את השוליים לקבלת צורת משולש.
מקררים את אוזני המן לפני האפייה 10-15 דקות.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור למשך כ-15-20 דקות, עד ששולי העוגיות זהובים והעוגייה עדיין בהירה.
מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים או שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
את אוזני ההמן להשיג אצל הקונדיטורית נופר חדד, 052-7722533. לינדט אקסלנס ניתן להשיג ברשתות השיווק. מוצרי לינדט מיובאים ומשווקים בישראל על ידי חברת "סידס רק הטוב ביותר".