אוזני המן במילוי פרלינים של לינדור וגרסה אקסטרא שוקולדית

מצרכים לאוזני המן (22 יחידות): 100 גרם אבקת סוכר300 גרם קמח רגיל200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות1 ביצה 1 חלמוןכפית תמצית וניל מקורמיק קורט מלח אבקת סוכר (לפי הטעם) למילוי:1 פרלין לינדור שוקולד חלבלגירסא אקסטרא שוקולדית:טבלת שוקולד לינדט אקסלנס 70%אופן ההכנה: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה קמח אבקת סוכר ומלח, מוסיפים את החמאה הקרה ומערבלים עד לקבלת מרקם פירורים. מוסיפים ביצה וחלמון וכפית תמצית וניל לתערובת עד לקבלת מרקם חלק.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.כעבור שעה מוציאים את הבצק, מרדדים אותו וקורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול או כוס יין עם פתח קטן.מרטיבים עם קצות האצבעות את הקצוות במים, מכניסים פנימה פרלין לינדור, סוגרים בקיפול וצובטים את הקצוות לקבלת משולש מושלם.מומלץ להקפיא לפני האפייה.אופים בתנור מחומם מראש על 160 מעלות למשך כחצי שעה.לגרסה אקסטרא שוקולדית:בסיום האפייה להמיס על בן מארי (קערה מעל סיר מים חמים) טבלת שוקולד לינדט אקסלנס 70%. מחכים שאוזני ההמן יתקררו מעט ואז טובלים את תחתית כל אוזן המן בשוקולד ומרימים בעזרת מזלג.מנגבים את שארית השוקולד בדפנות הקערה ומניחים על גבי ניר אפיה לקירור. להשיג אצל הקונדיטורית ליאור קליין, סטודיו בוטיק Klein cakes  טל. 050-6455413 מוצרי לינדט מיובאים ומשווקים בישראל על ידי חברת "סידס רק הטוב ביותר"     צילום קית גלסמן

מצרכים לאוזני המן (22 יחידות):
100 גרם אבקת סוכר
300 גרם קמח רגיל
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 ביצה
1 חלמון
כפית תמצית וניל מקורמיק
קורט מלח
אבקת סוכר (לפי הטעם)

למילוי:
1 פרלין לינדור שוקולד חלב
לגירסא אקסטרא שוקולדית:
טבלת שוקולד לינדט אקסלנס 70%

אופן ההכנה:

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה קמח אבקת סוכר ומלח, מוסיפים את החמאה הקרה ומערבלים עד לקבלת מרקם פירורים.
מוסיפים ביצה וחלמון וכפית תמצית וניל לתערובת עד לקבלת מרקם חלק.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.
כעבור שעה מוציאים את הבצק, מרדדים אותו וקורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול או כוס יין עם פתח קטן.
מרטיבים עם קצות האצבעות את הקצוות במים, מכניסים פנימה פרלין לינדור, סוגרים בקיפול וצובטים את הקצוות לקבלת משולש מושלם.
מומלץ להקפיא לפני האפייה.
אופים בתנור מחומם מראש על 160 מעלות למשך כחצי שעה.

לגרסה אקסטרא שוקולדית:
בסיום האפייה להמיס על בן מארי (קערה מעל סיר מים חמים) טבלת שוקולד לינדט אקסלנס 70%.
מחכים שאוזני ההמן יתקררו מעט ואז טובלים את תחתית כל אוזן המן בשוקולד ומרימים בעזרת מזלג.
מנגבים את שארית השוקולד בדפנות הקערה ומניחים על גבי ניר אפיה לקירור.

להשיג אצל הקונדיטורית ליאור קליין, סטודיו בוטיק Klein cakes 

טל. 050-6455413

מוצרי לינדט מיובאים ומשווקים בישראל על ידי חברת "סידס רק הטוב ביותר"

 

 

צילום קית גלסמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר