חומרים ל- 4 אנשים:
4 נתחי אנטריקוט פרוסים בעובי חצי ס"מ
4 פטריות פורטבלו
200 גרם שקדי עגל
1 בטטה
1 חציל
אופן ההכנה
מכינים אנטי פסטי מהבטטה, החציל והפטריות: חותכים לפרוסות ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לרבע שעה.
חותכים את שקדי העגל לקוביות קטנות ומקפיצים על מחבת עד לריכוך ומניחים בצד.
לוקחים את נתחי האנטריקוט (הסטייקים) ומשטיחים אותם לפרוסות דקות.
ממלאים את פרוסת האנטריקוט במעט שקדי עגל ומעט אנטי פסטי.
מגלגלים ויוצרים גלילה.
מהדקים ומורחים בשמן, מלח, פלפל, ומעט סויה ודבש.
מכניסים לתנור את הגלילות המוכנות לטמפרטורה של 200 מעלות למשך 7 דקות.
מגישים חם לצד סלט זוקיני
מתחם "נסיה" – צומת ראם מסמיה הדרומי (הגעה מכביש 6 ו-20)
חנייה בשפע בצמוד למתחם. כשר בהשגחת הרבנות אזורית
צילום אילן נחום