זו השנה הרביעית ברציפות שהשף קדוש הוזמן לייצג את ישראל בליסבון בירת פורטוגל, להצגת יכולותיו ורזי הבישול הישראלי.
השנה הצוות שהה בפורטוגל במשך 8 ימים והכין ארוחות ערב שונות במשך שישה ימים, כאשר הארוחות היו אמורות לייצג את ההתפתחות הקולינרית בישראל, על פי העשורים השונים.
ביום הראשון – העשור הראשון: הארוחה הייתה מבוססת על אורז בן-גוריון (יותר מוכר לנו כפתיתים ).
ביום השני – העשור השני: הבסיס היה אבוקדו וחציל.
ביום השלישי – העשור השלישי: הבסיס היה דלעת וגזר.
ביום הרביעי – בעשור הרביעי כבד אווז החל להיות מוכר ומבוקש, וכן התחילה המסורת של הגשת המזון כגורמה
ביום החמישי -בעשור החמישי שולבו ערמונים ואספרגוס
ביום השישי – העשור הנוכחי: הוקדש כהצדעה ליין הישראלי. הוכנו זביוני וקרפ ממולא.
נבחרת השפים שבראשה עמד השף שלום קדוש כללה את השף גולן ישראלי, שף שרתון מוריה תל-אביב; הקונדיטור ציון אבוחצרה משרתון פלאזה ירושלים; רפיק ג'ברין שף תפעולי של הילטון ת"א; ויוסי שיטרית ממסעדת ויולט.
שגריר ישראל בפורטוגל, אהרון רם, אמר: "הנבחרת זכתה לשבחים רבים, וייצגה את ישראל בדרך כל כך יפה. העובדה שישראל נראית אחרת, שמסוגלת לייצר יין משובח וקולינריה כזאת – זה הייצוג החשוב והאמיתי של ישראל בעולם".
הנבחרת הוזמנה גם להיפגש עם תלמידים בבי"ס למלונאות בפורטו, שם נפגשו השפים עם התלמידים ולימדו אותם גסטרונומיה ישראלית.