מצרכים ל-4 סועדים
30 מ"ל שמן זית כתית
15 גר' רוטב עגבניות
2 בצלים אדומים מקולפים
3 עגבניות בינוניות
1 קישוא
1 חציל
10 גר' צמחי תבלין
מלח
פלפל שחור
אבקת שום
20 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת
אופן ההכנה
חממו תנור ל- 200 מעלות.
שטפו את כל הירקות וחתכו אותם לפרוסות דקות.
ודאו שכל הפיסות חתוכות בצורה שווה.
שמנו תבנית אפייה עשויה מקרמיקה בעזרת מעט שמן זית.
כסו את התחתית ברוטב העגבניות.
סדרו את הירקות החתוכים מסביב לקו המתאר של התבנית כך שיצרו מסגרת.
לאחר מכן מלאו את מרכז התבנית באותו אופן שסידרתם את המסגרת.
פזרו את צמחי התבלין על כל הירקות.
תבלו עם מלח, פלפל ואבקת שום, וטפטפו שמן זית.
הניחו את התבנית בתנו רוכסו אותה ברדיד אלומיניום.
אפו למשך 30 עד 40 דקות.
הסירו את הרדיד ופזרו את גבינת הפרמז'ן מלמעלה.
בשלו ללא כיסוי במשך כ-15 דקות נוספות.
הניחו את התבנית בצד למשך מספר דקות לפני ההגשה.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה