רכיבים
100 מ"ל שמנת מתוקה
230 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה
אופן ההכנה
להמיס במיקרו את השוקולד עם השמנת.
להוסיף את הברנדי ואת החמאה.
לצקת לתבנית ולקרר.
להוציא מהקירור.
לחתוך לריבועים.
לגלגל באבקת קקאו, סוכר, קוקוס או כל דבר אחר שאוהבים.
100 מ"ל שמנת מתוקה
230 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה
להמיס במיקרו את השוקולד עם השמנת.
להוסיף את הברנדי ואת החמאה.
לצקת לתבנית ולקרר.
להוציא מהקירור.
לחתוך לריבועים.
לגלגל באבקת קקאו, סוכר, קוקוס או כל דבר אחר שאוהבים.
תגובה אחת
היי
שמנת מתוקה צמחית היא כשרה לפסח?