הcity מציע קפיטריה עירונית בלב תל אביב, עם שלושה סניפים המציעים ללקוחות ליהנות מקפה זריז, מאפה או מיני סנדביץ', ואפשרות להתמקם עם הלפטופ בשקט ולעבוד.
לאחרונה התווספו שני סניפים נוספים שהצטרפו לסניף הדגל בשכונת פלורנטין שנפתח לפני שנתיים, האחד בלב רחוב קינג ג'ורג' 9 והשני בלב רחוב יהודה הלוי 44 .
היזמים אומרים כי ייחודו של הcity טמון בשילוב בין מענה מהיר לעוברים בדרך המעוניינים בכוס קפה איכותית לבין חללי אירוח מזמינים ונעימים. בכל אחד מהסניפים ממוקם בר הקפיטריה המרכזי בקו ישר מול הכניסה, כך שאם החלטתם לאסוף קפה או מאפה קטן על הדרך, תוכלו ליהנות משירות מהיר, ללא צורך לחכות.
בכל סניפי הcity אווירה ביתית, קפה, מגוון מאפים ולחמים שמכינים במקום לאורך היום, ותפריט קליל על מנות קטנות שמתחדשות כל הזמן.
לנוחות האורחים מציע הcity חללי עבודה פנימיים המעוצבים בסגנון "סלון" בייתי, כדי לנהל בהם פגישות ושיחות אישיות, חיבור Wireless חינם.
הcity – הקפיטריה העירונית
סניפים: פלורנטין 38,קינג ג'ורג' 9, יהודה הלוי 44
א'-ה': 22:00-06:00 , ו': 18:00-06:00




תגובות
0