חומרים:
500 מ"ל חלב
1100 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם סוכר
12 חלבונים
700 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מערבבים בסיר מעל לאש קטנה את החלב, השמנת מתוקה ואת הסוכר עד למיזוג בין החומרים.
מורידים מהאש ומוסיפים את 12 החלבונים.
בסיר נפרד ממיסים את השוקולד המריר.
מקציפים בכלי נפרד 600 מ"ל שמנת מתוקה.
מטמיעים בהדרגה את השוקולד לתערובת המרכזית.
מוסיפים את הקצפת ומכניסים לקירור.
את המוס ניתן להגיש בכוסות, ולקשט כיד הדמיון.
פינגוין, שד' הגעתון 31, נהריה, טל. 04-9928855, 04-9920027