מצרכים
2 חפיסות שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו כמו אגו
1 פחית קרם קוקוס (17%שומן לפחות)
1 כף סוכר
עוגיות מיני קוקיס
אופן ההכנה
מחממים את קרם הקוקוס וכף סוכר בסיר, ומביאים לסף רתיחה.
שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה.
כאשר קרם הקוקוס מגיע לסף רתיחה, מורידים מהאש ויוצקים מעל השוקולד. מחכים דקה ואז מערבבים עד איחוד החומרים.
מכניסים את הקערה למקרר ל- 12 שעות לפחות.
מוציאים מהמקרר ומקציפים בקערת מיקסר עד למרקם קרמי.
מפוררים עוגיות מיני קוקיס בתחתית כוסות.
שופכים מוס לכוס עד הגובה הרצוי.
מפוררים שוב עוגיות מיני קוקיס מעל.