כ – 7-10 מנות
החומרים לקרם פטיסייר מעודן
2.5 כוסות חלב
3 חלמונים
30 גר' קורנפלור
100 גר' סוכר
חצי מכל וניל
אופן ההכנה
מכינים בלילה בקערה. מערבבים 1/2 כוס חלב, קורנפלור וחלמונים. מרתיחים את יתרת החלב, הסוכר והווניל. לאחר הרתיחה מסירים את הווניל ומוסיפים תוך ערבוב את הבלילה. מערבבים עד לרתיחה נוספת.
החומרים לתות שיכור
250 גר' תות שדה
1/2 כוס ליקר קורסאו.
אופן ההכנה
מנקים וחותכים את תות השדה לרבעים. משרים על הליקר למשך כחצי שעה.
החומרים לשוקולד טופינג
250 גרם שוקולד חלב שבור לחתיכות
250 גרם שמנת מתוקה (1 מיכל)
אופן ההכנה
מרתיחים את השמנת. מסירים מהלהבה ומוסיפים את השוקולד. מערבבים היטב להמסתו ולקבלת מרקם אחיד.
לעיטור: שמנת מתוקה מוקצפת עם מעט סוכר.
אופן ההגשה:
מסדרים בתחתית כל כוס רבעי תות שיכור, יוצקים מעל את קרם הפטיסייר החם, מניחים שיכבה שנייה של רבעי תות שיכור, יוצקים מעל את השוקולד טופינג, מצננים במקרר. לקראת ההגשה מעטרים בקצפת.