חומרים:
6 ליטר מים
2 בטטות גדולות
250 גרם אבקת מרק דגש
1/2 קילו חמאת בוטנים סקיפי
3 קופסאות חלב קוקוס
אופן ההכנה:
1. בסיר ממלאים מים, מוסיפים אבקת מרק דגש, ומערבבים עם מטרפה, שלא יהיו גושים.
2. מוסיפים קוביות בטטה, ומרתיחים עד שהבטטה מתרככת.
3. מורידים מהאש, טוחנים במג'ימיקס או במיקסר ידני.
4. מוסיפים חמאת בוטנים וחלב קוקוס, מערבבים היטב. מגישים חם.
מטבלים, על הכביש הראשי, ראש פינה, 04-6860107
המתכון במסגרת פרויקט מתכוני מרקים לחורף ביוזמת אתר המסעדות 2eat