סוכריות שרי

חומרים:עגבניות שרימלח גססוכראופן ההכנה:שוטפים את העגבניות היטב.מניחים בתבנית עם נייר אפייה.מפזרים מלח בנדיבות.מפזרים סוכר בנדיבות.אופים שעה ב-140 מעלות בתנור על טורבו.מדי פעם בודקים את העגבניות ומוציאים את הנוזלים.התוצאה הסופית שמתקבלת הן עגבניות שרי מסוכרות שטעמן חמצמץ-מתוק; מושלמות לקישוט, או להגשה כתוספת מעניינית ולא שגרתית לצד מנות דגים.קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים, יפו. טל. 03-5181988

חומרים:
עגבניות שרי
מלח גס
סוכר

אופן ההכנה:
שוטפים את העגבניות היטב.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
מפזרים מלח בנדיבות.
מפזרים סוכר בנדיבות.
אופים שעה ב-140 מעלות בתנור על טורבו.
מדי פעם בודקים את העגבניות ומוציאים את הנוזלים.

התוצאה הסופית שמתקבלת הן עגבניות שרי מסוכרות שטעמן חמצמץ-מתוק; מושלמות לקישוט, או להגשה כתוספת מעניינית ולא שגרתית לצד מנות דגים.

קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים, יפו. טל. 03-5181988

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר