סורבה פירות יער או אבטיח

רכיבים:חצי ק"ג פירות יער או אבטיח. 4 כפות מיץ לימוןחצי כוס סוכרחצי כוס נוזלים נענע לקישוטאופן ההכנה:שוטפים את הפירות, מקלפים ומסירים גרעינים או חרצנים.חותכים את הפירות לקוביות קטנות ומכניסים לשקית.מקפיאים לפחות למשך 24 שעות.מוציאים מהקפאה ומפשירים כרבע שעה עד שהפירות מתרככים מעט.מכניסים למעבד מזון יחד עם הסוכר והנוזל ומעבדים כ-5 דקות עד שמתקבל מרקם חלק.אפשר להגיש מיד, או להקפיא – עדיף בכלים אישיים כדי להקל על ההגשה – ולהוציא מהמקפיא רבע שעה לפני ההגשה.אפשר לגוון ולהוסיף אלכוהול כגון וודקה וכדומה.

רכיבים:
חצי ק"ג פירות יער או אבטיח.
4 כפות מיץ לימון
חצי כוס סוכר
חצי כוס נוזלים
נענע לקישוט

אופן ההכנה:
שוטפים את הפירות, מקלפים ומסירים גרעינים או חרצנים.
חותכים את הפירות לקוביות קטנות ומכניסים לשקית.
מקפיאים לפחות למשך 24 שעות.
מוציאים מהקפאה ומפשירים כרבע שעה עד שהפירות מתרככים מעט.
מכניסים למעבד מזון יחד עם הסוכר והנוזל ומעבדים כ-5 דקות עד שמתקבל מרקם חלק.
אפשר להגיש מיד, או להקפיא – עדיף בכלים אישיים כדי להקל על ההגשה – ולהוציא מהמקפיא רבע שעה לפני ההגשה.
אפשר לגוון ולהוסיף אלכוהול כגון וודקה וכדומה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר