חומרים:
11/2 כוסות בורגול גס
11/2 כוסות מים קרים
200 ג' גבינה בולגרית
חופן נענע יבשה
1/4 כוס שמן זית
1 צרור פטרוזיליה
1/2 צרור נענע
1 צרור בצל ירוק
1/2 צרור כוסברה – למי שאוהב
כוס רימונים פרוטים
לרוטב:
1/3 כוס מיץ לימון
1/3 כוס שמן זית
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
להשרות את הבורגול במים כ- 30 -40 דקות.
לסנן היטב ולשפוך לקערת הגשה.
בקערה נפרדת, לחתוך את הגבינה הבולגרית לריבועים ולהשרות כ- 30 דקות בשמן זית ונענע יבשה.
לקצוץ דק: פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק וכוסברה.
להוסיף לבורגול יחד עם 3/4 מגרעיני הרימון.
בקערה נפרדת לערבב את כל חמרי הרוטב.
לשפוך על הסלט ולערבב היטב
לקישוט והגשה:
לסנן את ריבועי הגבינה הבולגרית.
לפזר מעל הסלט ולקשט בגרעיני הרימון הנותרים.