חומרים ל-4 מנות
1 אננס
1 קיווי
1 מנגו
1 אגס
1 פאפיה
1 כוס מיץ תפוחים טבעי
1 מלון כתום
1 מלון ירוק
1 כפית מי ורדים
1 כף אגוז ברזיל קצוץ
כפית עלי נענע קצוצה
אופן הכנה
חותכים את הפירות לסלט לקוביות שוות ומשרים במיץ תפוחים כשעה.
מקלפים את המלונים וטוחנים בבלנדר בנפרד ומסננים במסננת דקה.
מניחים במרכז צלחת את הסלט פירות בתוספת הנענע הקצוצה.
בוזקים מסביב את שני צבעי המלון בתוספת המי ורדים, מפזרים מעט את שבבי האגוז ומגישים קר.