מצרכים:
¾ כוס דבש
כוס תה חזק
כוס סוכר
2 ביצים
3 וחצי כוסות קמח
כפית סודה לשתיה
כפית אבקת אפיה
2/3 כוס שמן
קורט ציפורן
רבע כפית אגוז מוסקט
חצי כפית קינמון
2 כפות ברנדי
אופן ההכנה:
בקערה מערבלים את השמן, ביצים, סוכר, דבש וכל התבלינים.
מוסיפים בהדרגה את הקמח + אבקת אפיה + ברנדי וכוס התה כשתוכה הסודה לשתיה.
מערבלים ליצירת מסה הומוגנית.
מחלקים ל- 2 תבניות מלבניות 15 X 30 או לתבניות שקעים.
אופים בחום בינוני.
יריד האוכל בדיזנגוף סנטר מציג למעלה מ- 40 דוכני מזון.היריד פועל מדי שבוע: בימי חמישי 12:00-20:00, ימי שישי 10:00-16:00.