חומרים:
4-5 פטריות מלך היער בינוניות
שום כתוש
רוטב סויה
שמן זית
חצי כוס מים פושרים לדילול המרינדה
פלפל שחור גרוס
כף רוטב טריאקי
אופן ההכנה:
מכינים את המרינדה מכל המרכיבים, למעט הפטריות.
קוטמים כחצי ס"מ מהקצה הרגל של הפטרייה ופורסים את הפטריות לאורכן
כולל הרגל לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
משרים כחצי שעה במרינדה ומשם היישר על האש.
צולים בשני הצדדים כ-2 דקות כל צד.
מומלץ להגיש בתוספת בצל ירוק קצוץ כמנה עיקרית או כתוספת למנה בשרית.