פרוסות כבד אווז בתיבול ריבת בצל

(אפשר להחליף את כבד האווז בכבד עוף)מצרכים:4 פרוסות חלה / באגט12-8 פרוסות כבד אווז / עוףמלח (לפי הטעם)2 כפות שמן זית1/3 צנצנת ריבת בצל אדוםההכנה:לקלות את פרוסות החלה בטוסטר ולהניחן על צלחת מרכזית.לטגן את פרוסות הכבד בשמן זית משני צידיהן עד שישחימו מעט.למרוח את ריבת הבצל האדום בשכבה עבה על כל טוסט.להניח את פרוסות הכבד על הטוסטים עם ריבת הבצל האדום ולהגיש.

(אפשר להחליף את כבד האווז בכבד עוף)

מצרכים:
4 פרוסות חלה / באגט
12-8 פרוסות כבד אווז / עוף
מלח (לפי הטעם)
2 כפות שמן זית
1/3 צנצנת ריבת בצל אדום

ההכנה:
לקלות את פרוסות החלה בטוסטר ולהניחן על צלחת מרכזית.
לטגן את פרוסות הכבד בשמן זית משני צידיהן עד שישחימו מעט.
למרוח את ריבת הבצל האדום בשכבה עבה על כל טוסט.
להניח את פרוסות הכבד על הטוסטים עם ריבת הבצל האדום ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר