אביזרים
שקית זילוף
צנתר כוכב בינוני
מחבת
מספריים
מצרכים
100 גרם חמאה
1 כוס חלב
3 כפות סוכר
1 כוס ורבע קמח מקצועי כמו של מאסטר שף
1 ביצה
שמן קנולה לטיגון
לציפוי
קערה גדולה עם 100 גרם אבקת סוכר וכף קינמון מעורבבים
100 גרם מטבעות שוקולד חלב
100 גרם מטבעות שוקולד לבן
400 גרם קרם קוקוס
אופן ההכנה
מחממים בסיר חמאה, חלב וסוכר עד להמסה. מכבים את האש.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים במהירות ביצה וממשיכים לבחוש עד לקבלת תערובת הומוגנית.
מעבירים את התערובת לשקית זילוף.
במחבת רחבה מחממים שמן.
מזלפים את הצ'ורוס וחותכים עם מספריים באורך הרצוי.
מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג.
הגשה
מסדרים את הצ'ורוס בצלחת הגשה.
מפזרים מעל אבקת סוכר וקינמון.
מוצע להגיש עם פונדו שוקולד חם.
הכנת פונדו שוקולד
מניחים את מטבעות השוקולד בקערות נפרדות.
מחלקים את קרם הקוקוס לשתי הקערות.
ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים (זהירות שלא ישרף) ומערבבים היטב, עד לקבלת קרם שוקולד במרקם אחיד.
מגישים לצד הצ'ורוס וטובלים.