חומרים:
זוג צלעות טלה
מלח פלפל שחור גרוס
לפירה סלק:
3 תפוחי אדמה מבושלים במים
סלק גדול מבושל במים
100 גרם מחמאה או חמאה
מלח, פלפל שחור גרוס
לרוטב שמפניה:
כוס סוכר
2 כוסות שמפניה
חופן ענבים לבנים
אופן ההכנה:
את צלעות הטלה ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, וצולים בגריל.
את תפוחי האדמה והסלק מועכים במועך פירה ומוסיפים את החמאה ומתבלים.
בסיר קטן ממיסים סוכר ושמפניה יחד, ומבשלים עד צמצום השמפניה לחצי.
מוסיפים את הענבים לקראת סיום ההכנה.
הגשה:
את הפירה מניחים בצלחת, ומעל את צלעות הטלה.
חשוב לתת לצלעות הטלה לנוח כדקה מירידתן מהגריל.
מזלפים מהרוטב והענבים.
קייטרינג 'como', מושב מזור – משק 41, רחוב השחר 5
טל. 03-9063306, 052-2904804
www.como.co.il