חומרים
שקית קוסקוס עבה 350 גרם
חצי כף כורכום
כפית שטוחה של מלח
2 כוסות מים רותחים
2 כפות שמן זית
לירקות
רבע כרוב לבן חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לרצועות
1 קישוא חתוך לקוביות
2 שיני שום
6 עגבניות שרי חתוכות לרבועים
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
אופן הכנת הקוסקוס
מכניסים לסיר רחב את המים ושאר החומרים ומערבבים לנוזל אחיד, מכסים את הקוסקוס וסוגרים את המכסה, משרים ל 5 דקות פותחים ומפוררים את הקוסקוס בעזרת מזלג/כף, מכסים ל 5 דקות נוספות.
הירקות המוקפצים
במחבת רחבה מרתיחים את השמן ומוסיפים את הירקות לפי סדר הקושי שלהם: פלפל, קישוא, בצל שיני שום, הכרוב ולבסוף את העגבניות, מקפיצים עד לריכוך (להקפיד לא להפוך את הירקות לרכים מדי) מוסיפים פלפל ומלח.
יוצקים קוסקוס לקערה ומעליו ירקות מוקפצים