רכיבים ל-2 מנות
120 מ"ל ג'ין מסוג בומביי
50 מ"ל ליקר סנט ג'רמיין
60 מ"ל מיץ לימון סחוט
20 מ"ל מי סוכר
1/2 אבוקדו בשל כמו אבוקדו גרנות
10 עלי בזיליקום
אופן ההכנה
לתוך שייקר מוזגים את הג'ין, הליקר, מיץ הלימון ומי הסוכר. מוסיפים את חצי האבוקדו ומערבבים במספר פולסים.
קורעים את עלי הבזיליקום ומכניסים פנימה.
מערבבים פעם נוספת.
מוזגים את המשקה לשתי כוסות מרטיני או כוסות גבוהות אחרות.
ניתן לקשט את קצה הכוסות עם קוביית אבוקדו שרופה קלות בברנר.