גוואקמולי אבוקדו טבעוני

מניחים טורטייה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית. צילום הדס ניצן
לרגל יום הטבעונות הבינלאומי שמצוין מדי שנה ב-1 בנובמבר מציעה חברת חקלאי גרנות המשווקת את אבוקדו גרנות גרסה ביתית טבעונית למתכון קל להכנה ובעל ערכים תזונתיים גבוהים המוגש בתוך טורטייה

מצרכים

2 אבוקדו בשל כמו של אבוקדו גרנות

2 כפיות מיץ ליים

2 כפות כוסברה קצוצה דק

1/2 בצל סגול קצוץ דק

1/4 כפית מלח

1 טורטייה

אופן ההכנה

מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים.

מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסברה קצוצה דק מאוד, ½ חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ו- ¼ כפית מלח.

מניחים טורטייה בתוך קערית עגולה.

אופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.

מגישים בתוכה את הגוואקמולי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר