מצרכים לקציצות
500 גרם דג ברמונדי טחון
1 ביצה
1 בצל בינוני
צרור כוסברה
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
¼ כוס פירורי לחם
מצרכים לרוטב
שמן
4 שיני שום
100 גרם רסק עגבניות
כורכום
פפריקה מתוקה
כמון
כפית סוכר
מלח
פלפל
אופן ההכנה
טוחנים במעבד מזון את הדגים יחד עם הכוסברה והבצל.
מוסיפים ביצה, פירורי לחם, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל.
יוצרים קציצות דקות ומניחים במקרר.
הכנת הרוטב
מוסיפים למחבת 3 כפות שמן (לפי בחירתכם) ומטגנים את השום.
מוסיפים את רסק העגבניות, 2 כוסות מים ואת שאר התבלינים.
בישול הקציצות
כשהרוטב רותח ומבעבע מוסיפים את הקציצות בעדינות.
מבשלים הכל כ-20 דקות על אש נמוכה.