מרכיבים ל-6 מנות:
2 חבילות פילה עוף
מרכיבים למרינדה:
3 כפות שבבי קוקוס
5 כפות שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות קצח
מרכיבים לסלט:
חצי קילו פטריות שמפיניון
3 שיני שום
חצי קילו פלפלונים גמדיים צבעוניים
חצי קילו עגבנית שרי
צרור עלי מנגולד (ללא הגבעול)
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה, ומשרים את הפילה עוף כשעתיים.
משפדים את הפילה עוף וצולים על מחבת פסים (או מנגל פחמים).
במחבת רחבה עם מעט שמן מטגנים את הפטריות עם השום.
לאחר הצלייה מוסיפים את הפלפלונים וממשיכים לטגן עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את העגבניות והמנגולד.
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומורידים מהאש.
צילום דודו אזולאי