אהרוני מגיש: The Art of Mixing

לאחר ההצלחה לה זכה הפרויקט הראשון בסדרת The Art Of Music אשר עסק במוסיקה, אוכל ושתייה, חוזר שף ו- D.J ישראל אהרוני לשלב בין שתי אהבותיו הגדולות: אוכל ומוסיקה בפרויקט שני בסדרה

אהרוני מגיש: The Art of Mixing
Chocolate & Wine & Music
מתכוני יין ושוקולד
מאת ישראל אהרוני
צילומים: נלי שפר
המחיר 89 ₪
ניתן להזמין באמצעות טלפון: 052-4383339, או בסניפי רשת סטימצקי


בהחלט לא ספר מתכונים רגיל מאלה שאנו סוקרים באכול ושאטו.
לאחר ההצלחה לה זכה הפרויקט הראשון בסדרת The Art Of Music אשר עסק במוסיקה, אוכל ושתייה, חוזר שף ו- D.J ישראל אהרוני לשלב בין שתי אהבותיו הגדולות: אוכל ומוסיקה בפרויקט שני בסדרה.
הפעם The Art of Mixing – Music, chocolate & wine.

זהו מארז מהודר של דיסק אוסף מוסיקת Body Soul ובו 13 קטעים מוזיקליים בעריכה ומיקס של אהרוני.
לדיסק מצטרף ספרון מתכונים מעוצב, ובו 20 מתכוני "עינוגי שוקולד" על בסיס שוקולד לינדט, ושילוב יין של יקבי בנימינה.
לאלה מצטרפות הפתעות קטנות ומתוקות: 'דרופסטופ' למזיגת יין ושלישיית שוקולדים, והכל מוגש כיחידה אחת מורחבת ומגוונת.

אהרוני אומר: "מוזיקה, שוקולד ויין הם שלושה מרכיבים מרכזיים בחיינו, שהם בפירוש בגדר מותרות. עקרונית אנחנו יכולים לחיות בלעדיהם, אבל היי, מי בכלל רוצה חיים שכאלה, בלי ההתרגשות וההנאה ששלושת אלה מספקים? כל השלושה חוצים גבולות, תרבויות ומעמדות, ויש בהם משהו אוניברסלי ועל-זמני. הם מהווים חוט מקשר בין בני אדם ממקומות שונים בעולם, ומבטאים את המשותף להם, מעבר לשוני, לייחודיות ולמורכבות האנושית. מענג לחוות את מתיחת הגבולות וההרחבה של טווח ההנאות שלנו, ואת דקויות הגוונים שכל אחד מציע. מוזיקה, שוקולד ויין נוגעים בנו עמוק. אולי זאת קלישאה לומר זאת, אבל בקלישאות, מסתבר, יש לא פעם, הרבה אמת".

בין המתכונים בספרון: עוגת שוקולד ואגסים, מוס שוקולד עם פטל, פאי שוקולד עם חמאת בוטנים, פנה-קוטה שוקולד מנטה עם כדורי מלון בדבש, סיגרים ממולאים בשוקולד ותפוזים, סופלה שוקולד קפוא, עוגות וולקנו אישיות, ועוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר