fbpx

אוזני המן במילוי אספרסו שקדים

מצרכים:3 חלמונים1 מנת אספרסו (30 מל')5 כפות סוכר לבן סוגת200 גרם חמאה רכה2 כפות חלב 2 וחצי כוסות קמח לבן1 וחצי כפיות אבקת אפיה מלית:300 גרם שקדים טחונים3 כפות אבקת סוכר סוגת3 כפות חלב 1 מנת אספרסו (30 מל')אופן ההכנה :לטרוף את החלמונים עם הסוכר. להוסיף את החמאה, מנת האספרסו והחלב ולערבב היטב. לערבב יחדיו את הקמח עם אבקת האפייה.להוסיף זאת לתערובת הביצים. את התערובת המוכנה יש להשאיר במקרר כחצי שעה. להכנת המלית יש לערבב את השקדים עם אבקת הסוכר ולהוסיף את מנת האספרסו והחלב עד קבלת תערובת סמיכה למדי. לחלק את הבצק לשלושה חלקים ולרדד כל חלק לעובי של חצי סנטימטר. לחתוך עיגולים בבצק עם כוס ולהניח מלית על כל עיגול.לסגורו היטב את הקצוות לצורת אוזן המן משולש. האפייה תתבצע בתבנית משומנת בחום בינוני עד שאוזני ההמן מזהיבים. לבזוק אבקת סוכר ולהגיש. הערה: המתכון חלבי, ניתן להחליף את החלב במתכון בחלב סויה פרווה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
3 חלמונים
1 מנת אספרסו (30 מל')
5 כפות סוכר לבן סוגת
200 גרם חמאה רכה
2 כפות חלב
2 וחצי כוסות קמח לבן
1 וחצי כפיות אבקת אפיה

מלית:
300 גרם שקדים טחונים
3 כפות אבקת סוכר סוגת
3 כפות חלב
1 מנת אספרסו (30 מל')

אופן ההכנה :
לטרוף את החלמונים עם הסוכר. להוסיף את החמאה, מנת האספרסו והחלב ולערבב היטב. 
לערבב יחדיו את הקמח עם אבקת האפייה.
להוסיף זאת לתערובת הביצים.
את התערובת המוכנה יש להשאיר במקרר כחצי שעה.
להכנת המלית יש לערבב את השקדים עם אבקת הסוכר ולהוסיף את מנת האספרסו והחלב עד קבלת תערובת סמיכה למדי. 
לחלק את הבצק לשלושה חלקים ולרדד כל חלק לעובי של חצי סנטימטר. 
לחתוך עיגולים בבצק עם כוס ולהניח מלית על כל עיגול.
לסגורו היטב את הקצוות לצורת אוזן המן משולש.
האפייה תתבצע בתבנית משומנת בחום בינוני עד שאוזני ההמן מזהיבים. 
לבזוק אבקת סוכר ולהגיש.

הערה:
המתכון חלבי, ניתן להחליף את החלב במתכון בחלב סויה פרווה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר