אוזני המן במילוי פרג

רכיבים של הבצק:600 גרם חמאה380 גרם סוכר 240 גרם ביצים2 כפות וניל120 גרם אבקת שקדים1 קילו קמחאופן הכנת הבצק:מקציפים את החמאה והסוכר בגיטרה של המיקסר.מוסיפים את הביצים והווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את אבקת השקדים והקמח באיטיות למיקסר עד לקבלת בצק אחיד.מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ. קורצים את הבצק לגודל הרצוי.רכיבים של מילוי פרג:120 מ"ל חלב120 גרם סוכרגרידת לימון מרבע לימון200 גרם פרג טחון40 גרם חמאהאופן הכנת המילוי:מרתיחים את החלב עם הסוכר ומוסיפים את גרידת הלימון.מוסיפים את הפרג לחלב ומרתיחים שוב. לאחר הרתיחה מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסת החמאה. נותנים לתערובת להתקרר.אופן הכנת אוזן המן:מוסיפים כפית ממילוי הפרג במרכז עיגול הבצק ויוצרים משולש. אופים את הבצק בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות. אופים כ-10 דקות עד לקבלת גוון חום.רן בן דוד הוא קונדיטור ראשי של רשת קפה גרג. את אוזני ההמן ניתן להשיג ברשת קפה גרג ברחבי הארץ

רכיבים של הבצק:
600 גרם חמאה
380 גרם סוכר
240 גרם ביצים
2 כפות וניל
120 גרם אבקת שקדים
1 קילו קמח

אופן הכנת הבצק:
מקציפים את החמאה והסוכר בגיטרה של המיקסר.
מוסיפים את הביצים והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את אבקת השקדים והקמח באיטיות למיקסר עד לקבלת בצק אחיד.
מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ.
קורצים את הבצק לגודל הרצוי.

רכיבים של מילוי פרג:
120 מ"ל חלב
120 גרם סוכר
גרידת לימון מרבע לימון
200 גרם פרג טחון
40 גרם חמאה

אופן הכנת המילוי:
מרתיחים את החלב עם הסוכר ומוסיפים את גרידת הלימון.
מוסיפים את הפרג לחלב ומרתיחים שוב.
לאחר הרתיחה מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסת החמאה.
נותנים לתערובת להתקרר.

אופן הכנת אוזן המן:
מוסיפים כפית ממילוי הפרג במרכז עיגול הבצק ויוצרים משולש.
אופים את הבצק בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.
אופים כ-10 דקות עד לקבלת גוון חום.

רן בן דוד הוא קונדיטור ראשי של רשת קפה גרג. את אוזני ההמן ניתן להשיג ברשת קפה גרג ברחבי הארץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר