אוזני המן ללא גלוטן

מצרכים להכנת הבצק: 1 כוס "קמח בר-אל" רב תכליתי ללא גלוטן (150 גרם)100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות1 כפית תמצית ונילקורט מלח1/2 כפית אבקת אפייה50 גרם אבקת סוכר1/4 כוס מים (מוסיפים בהדרגה)אבקת סוכר לקישוטמלית: נוטלהאופן ההכנה: מעבדים במעבד מזון (עם סכין) או עם מיקסר גיטרה (עדיפות לשימוש במעבד מזון): "קמח בר-אל" ללא גלוטן, חמאה, אבקת אפייה, אבקת סוכר, תמצית וניל ומלח – עד קבלת תערובת פירורית. מוסיפים לאט את המים רק עד שנוצר בצק אחיד, ומיד להפסיק את המעבד.עוטפים את הבצק בניילון ומניחים במקרר לשעה.מרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים לעיגולים.מניחים מעט מהמלית במרכז ומקפלים לצורת אוזן המן. מעבירים לתבנית ומכניסים למקרר לצינון נוסף של כחצי שעה.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 15 דקות, בחום של 170 מעלות, עד שהשוליים זהובים.מפזרים על אוזני המן אבקת סוכר ומגישים.   פרטים ומתכונים נוספים באתר הבית

מצרכים להכנת הבצק:
1 כוס "קמח בר-אל" רב תכליתי ללא גלוטן (150 גרם)
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
1/2 כפית אבקת אפייה
50 גרם אבקת סוכר
1/4 כוס מים (מוסיפים בהדרגה)
אבקת סוכר לקישוט

מלית:
נוטלה

אופן ההכנה:
מעבדים במעבד מזון (עם סכין) או עם מיקסר גיטרה (עדיפות לשימוש במעבד מזון): "קמח בר-אל" ללא גלוטן, חמאה, אבקת אפייה, אבקת סוכר, תמצית וניל ומלח – עד קבלת תערובת פירורית.
מוסיפים לאט את המים רק עד שנוצר בצק אחיד, ומיד להפסיק את המעבד.
עוטפים את הבצק בניילון ומניחים במקרר לשעה.
מרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים לעיגולים.
מניחים מעט מהמלית במרכז ומקפלים לצורת אוזן המן.
מעבירים לתבנית ומכניסים למקרר לצינון נוסף של כחצי שעה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 15 דקות, בחום של 170 מעלות, עד שהשוליים זהובים.
מפזרים על אוזני המן אבקת סוכר ומגישים.

 

פרטים ומתכונים נוספים באתר הבית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר