אוזני המן מבצק שמרים

חומרים לכ-35 אוזני המן:לבצק: 4 כוסות קמח מנופה30 גר' שמרים לחים3/4 כוס סוכר2 חלמונים200 גר' מרגרינה1 כף קליפת לימון מגוררת1 כפית תמצית וניל1/4 כפית מלח3/4 כוס מיםלמלית:1/2 כוס חלב3/4 כוס סוכר100 גר' פרג, טחון1/2 כוס אגוזי מלך טחונים1/2 כוס צימוקים בהירים2 כפות פירורי ביסקוויטים1 כפית תמצית וניל 1 כפית תמצית רוםלהברשה:1 ביצה טרופהאופן ההכנה:הבצק:שמים בקערה את כל החומרים לבצק מלבד המים. מערבבים ומתחילים ללוש. מוסיפים בהדרגה את המים תוך לישה וממשיכים ללוש לבצק אחיד וחלק. מאחסנים במקרר ללילה.המלית:שמים בסיר את החלב והסוכר ומחממים תוך בחישה.מוסיפים את הפרג ומבשלים על להבה נמוכה, עד שכל הנוזלים ייספגו.מוסיפים את האגוזים, הצימוקים, פירורי הביסקוויטים,תמצית הווניל והרום, ומערבבים היטב.מקמחים משטח עבודה ומערוך, ומרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס בגודל המתאים. מניחים במרכז כל עיגול 1-2 כפיות מהמלית, וסוגרים לצורת משולש.יש להדק היטב את הקצוות על ידי צביטות קלות. מברישים בביצה הטרופה.משמנים תבניות תנור ומסדרים את אוזני ההמן על התבנית המשומנת תוך השארת רווחים. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות במשך 20-25 דקות. מצננים. האתר הקולינרי של פסקל: www.pascalpr.co.il

חומרים לכ-35 אוזני המן:
לבצק:
4 כוסות קמח מנופה
30 גר' שמרים לחים
3/4 כוס סוכר
2 חלמונים
200 גר' מרגרינה
1 כף קליפת לימון מגוררת
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
3/4 כוס מים

למלית:
1/2 כוס חלב
3/4 כוס סוכר
100 גר' פרג, טחון
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים
1/2 כוס צימוקים בהירים
2 כפות פירורי ביסקוויטים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית רום

להברשה:
1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:
הבצק:
שמים בקערה את כל החומרים לבצק מלבד המים. מערבבים ומתחילים ללוש.
מוסיפים בהדרגה את המים תוך לישה וממשיכים ללוש לבצק אחיד וחלק.
מאחסנים במקרר ללילה.

המלית:
שמים בסיר את החלב והסוכר ומחממים תוך בחישה.
מוסיפים את הפרג ומבשלים על להבה נמוכה, עד שכל הנוזלים ייספגו.
מוסיפים את האגוזים, הצימוקים, פירורי הביסקוויטים,תמצית הווניל והרום, ומערבבים היטב.
מקמחים משטח עבודה ומערוך, ומרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ.
קורצים עיגולים בעזרת כוס בגודל המתאים.
מניחים במרכז כל עיגול 1-2 כפיות מהמלית, וסוגרים לצורת משולש.
יש להדק היטב את הקצוות על ידי צביטות קלות.
מברישים בביצה הטרופה.

משמנים תבניות תנור ומסדרים את אוזני ההמן על התבנית המשומנת תוך השארת רווחים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות במשך 20-25 דקות.
מצננים.

האתר הקולינרי של פסקל: www.pascalpr.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר