אורז בסגנון סיני עם ירקות מוקפצים

מוסיפים את האורז המבושל לווק. מוסיפים גם את החצי השני של רוטב הסויה. צילום מרויטל אדמוני
רויטל אדמוני – מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר מציעה מתכון למנה צבעונית עם אורז בסמטי וירקות בטעמים אסייתיים

מצרכים

1/3 כוס אורז אדום

1/3 כוס אורז בסמטי מלא

1/3 כוס אורז בר

1 כפית מלח גדושה

1/2 בצל יבש

1 גזר

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

1/4 כרוב לבן

1 קישוא

1/2 כוס רוטב סויה ללא גלוטן

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את האורז עד התרככות.

קוצצים את כל הירקות לרצועות דקות.

מחממים את שמן הזית בווק.

מטגנים קלות את הבצל.

מוסיפים לבצל את הגזר, פלפלים, קישוא וכרוב.

מערבבים כל הזמן.

מוסיפים חצי מרוטב הסויה וממשיכים לערבב.

(ניתן להוסיף רטבים לפי הטעם).

מוסיפים את האורז המבושל לווק.

מוסיפים גם את החצי השני של רוטב הסויה.

מערבבים היטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר