fbpx

בטטות אפויות במילוי תפוח עץ וחומוס עם ראס אל חנות

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון שמביא לשולחן את הבטטה בת משפחתו של תפוח האדמה בצורה שונה ויצירתית
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים לבטטות

2 בטטות גדולות

1 בצל קטן קצוץ

1 תפוח עץ קטן קצוץ

2 שיני שום טחונות

400 גרם גרגירי חומוס רכים (מקופסת שימורים או לאחר הרתחה)

2 כפיות ראס אל חנות

2 כפית דבש

חופן כוסברה, קצוצה דק

מלח

פלפל שחור טחון

לרוטב

1 יוגורט יווני

1 כפית פפריקה מעושנת

מלח

אופן ההכנה

שוטפים את הבטטות וחוצים אותן לאורך.

מכניסים לתנור לכ-30-40 דקות בחום של 200 מעלות עד ריכוך.

מטגנים קלות את הבצל ותפוח העץ בשמן במשך 3 דקות.

מוסיפים את השום וממשיכים לטגן במשך 4 דקות נוספות.

מוסיפים את גרגירי החומוס.

מתבלים בראס אל חנות, מלח ופלפל.

מטגנים 5 דקות נוספות.

מוסיפים דבש.

מקפיצים מעט ומסירים מהאש.

מפזרים מעל כוסברה ומניחים בצד.

הגשה

גורפים תוכן מתוך הבטטות.

ממלאים בתערובת החומוס.

מגישים לצד שאר הכוסברה והיוגורט.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר