בננות מטוגנות בניחוח בהרט

 

קינוח מהיר וממכר.

חומרים ל- 4 מנות:
½ 1-2 כפות שמן קוקוס
4 בננות בשלות אך מוצקות
סוכר חום
קורט נדיב בהרט, גרם מסלה וחווייג'

אופן ההכנה:
מקלפים וחותכים כל בננה לאורך ולרוחב ל-4 חלקים.
בצלחת מערבבים סוכר חום ובהרט, וטובלים כל חתיכה בתערובת בצורה אחידה משני הצדדים.
מחממים את השמן במחבת.
מטגנים את חתיכות הבננה כחצי דקה בכל צד או, עד שהסוכר הופך לקרמל. הופכים פעם אחת.
אין לטגן יתר על המידה  – הבננה תהיה רכה מדי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה