ברבוניות מטוגנות עם סלט ציזיקי

מתכון של סטודיו אוכל ממושב בוסתן הגליל לרגל פסטיבל 'טעם בגליל' (8-10.17) שיתקיים בחול המועד סוכות בפעם השלישית סביב אגם מונפורט במעלות תרשיחא

לוקחים ברבוניות נקיות מקשקשים, מקומחות קלות, ומטגנים 4-5 דקות
לוקחים ברבוניות נקיות מקשקשים, מקומחות קלות, ומטגנים 4-5 דקות. צילום ליאור חורש

רכיבים לברבוניות והכנה

ברבוניות נקיות מקשקשים, מקומחות קלות

טיגון 4-5 דקות.

רכיבים לציזיקי והכנה

500 גרם יוגורט כבשים

1 בצל סגול קצוץ דק

1 צרור בצל ירוק קצוץ דק

1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ דק

1/2 צרור נענע קצוץ דק

4 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנות

מיץ לימון, מלח – לפי הטעם

מערבבים הכל יחד ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה